Met onze diensten kunnen wij diverse inrichtingen verzorgen

Dienstverlening en duurzaamheid zijn bij mijnkantoorinrichter heel belangrijk. Wij als turn-key project- en interieurinrichter zien het kantoorlandschap constant veranderden. Wij proberen hier op in te spelen, door deze veranderingen ook in onze ontwerpen op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit, mobiliteit, werktijden en eisen aan technologie. Hierdoor voldoet uw nieuwe inrichting van uw bedrijf of organisatie aan de laatste trends en technische specificaties.

Concentratie

Kantoortuinen zijn vandaag de dag zeer populair en niet zonder reden. Een plek voor concentratie op de werkvloer ontbreekt vaak. Even bellen, een kort overleg of je gewoon even terugtrekken om rustig aan een project te werken is dan erg lastig. Wij kunnen voor uw werknemers een plek creëren waarbij dit geïmplementeerd wordt in uw huidige inrichting. Geen investering die u weer kwijt bent als u verhuist, maar een eigen product wat uw eigendom blijft en verhuisbaar is. Dit soort oplossingen komen in vele maten en vormen, graag vertellen wij hier meer over in een vrijblijvend gesprek.

Kleine- en grote kantoren

kleinkantoor-diensten-mijnkantoorinrichter

Een geslaagde kantoorinrichting zorgt voor meer interactie, productiviteit en een positieve ingesteldheid, en daardoor kunnen medewerkers optimaal presteren. Daarom bieden wij complete kantooromgevingen die passen bij de taken van medewerkers en afgestemd zijn op de medewerkers. Wij zijn veelzijdig en kunnen snel schakelen. En door onze jarenlange ervaring kunnen wij zowel kleine onderneming als grote multinationals helpen met hun inrichting.

Bedrijfskantine

kantine-diensten

De productiviteit van uw medewerkers is van essentieel belang om het maximale uit uw onderneming te halen. Een groot aantal medewerkers verblijft iedere dag in de kantine tijdens de lunchpauze. Het is daarom belangrijk welke mogelijkheden er zijn om medewerkers te stimuleren tot maximale productiviteit. Een ontspannen medewerker zal uiteraard beter functioneren. U kunt bijvoorbeeld denken aan verschillende manieren van zitten zoals lounge en of een barkruk en zelfs de kleuren van de kantine die inspelen op een positieve hersenwerking. Mijnkantoorinrichter kunt u helpen welke keuzes het beste voor u zijn.

Ontvangstruimtes

wachtruimte-diensten

Een receptieruimte is de eerste indruk van een klant van uw onderneming. Het is daarom goed om na te denken over de inrichting van de receptie van uw kantoor. Mijnkantoorinrichter helpt u graag verder om de juiste sfeer neer te zetten.

Iedere ontvangstruimte is anders. Een ontvangstruimte van een bedrijf verschilt met die van een zorginstelling. U kunt bij ons terecht voor een strakke, zakelijke inrichting, maar ook voor een frisse en gezellige inrichting van uw wachtruimte. We beperken ons niet alleen van een bankje of een balie.

Neem contact op voor een interieurplan op maat.

Zelfs bij afname van een “kleine” inrichting is dit gratis.

CONTACT