Wij bestaan inmiddels meer dan 17 jaar

In deze tijd hebben we met vele ondernemingen samengewerkt. Met velen hebben we dan ook een hechte band opgebouwd. Lees hieronder hun ervaringen. Ook ervaring met Mijnkantoorinrichter opdoen? neem contact op!

Het gebouw waar ons kantoor in gehuisvest was, werd gerenoveerd. Hierdoor stelde de eigenaar voor in het voorjaar van 2014 te verhuizen naar een andere verdieping (maar wel in hetzelfde gebouw), eentje die reeds gerenoveerd was. Zo gezegd zo gedaan. Dit gaf ons wel een mogelijkheid om de verdieping helemaal naar onze smaak en behoeften in de delen en aan te kleden. Hiervoor hadden we een professional nodig, iemand die ons door het gehele project kon begeleiden. Sommige partijen waren ons voorgesteld via onze zaken relaties, maar wij keken ook verder en zo kwamen wij terecht bij Inside Solutions. Direct bij het eerste contact was er een klik, gelijk wisten wij dat zij de juiste partij waren om met ons samen te werken. Hun professionele en persoonlijke aanpak haalde het van concurrenten die in onze ogen meer bluf verkochten dan wat anders. De vriendelijkheid en behulpzaamheid en het mede probleemoplossend denken van Inside Solutions was voor ons een aangename ervaring. Zij leveren prachtige materialen, maar vooral, zij leveren service en dat dragen wij als rederij ook hoog in het vaandel. Wij kunnen hun alleen maar aanraden, want het totaal project wat toch een jaartje in beslag heeft genomen, hadden wij nooit zo goed kunnen afwerken zonder de hulp van Inside Solutions. Ook nu nog, als er iets is, hun na-service is ook nog steeds even goed. Even een belletje of een mailtje naar hun en daar zijn ze weer met een passende en prijsvriendelijke oplossing. Wij vinden het een top team/bedrijf !

Van Cleemput-Thierens Carine H.R. Manager OOCL Netherlands Branch, Orient Overseas Container Line Limited (OOCL)

Inside Solutions? Het was een uitdaging om als Rotterdams kantoor met een Chinees hoofdkantoor in Sjanghai in zee te gaan met Inside Solutions die op een paar kilometer van Amsterdam was gehuisvest. Maar vanaf de dag dat de contracten waren getekend, hebben wij geen moment spijt gehad van deze beslissing. Na de oplevering hebben wij alleen maar tevreden, contente collega’s, inclusief Chinese collega’s gezien. Inside Solutions is een aanrader, doen!! Wim Baak /Commercial Manager China Shipping Agency Co. (Netherlands) B.V.

Wim Baak /Commercial Manager China Shipping Agency Co. (Netherlands) B.V., China Shipping Netherlands B.V. / Cosco

Meerdere tevreden klanten

Een GRATIS interieurplan op maat ontvangen?

Email info@mijnkantoorinrichter.nl of bel met 023 – 540 0000

CONTACT